Overzicht activiteiten
Festival modus = AAN

Wegens daverend succes: editie 2 van het Op Stoom Festival. Je vertoeft heerlijk in het groen bij BSO Buitenbende en hebt plezier voor 10. Of misschien zelfs wel voor 100. Bouw je eigen hut van pallets, begeef je op het ninja parcours, maak XXXXXL zeepbellen, spot de exotische beestjes of leef je lekker uit op ‘loose parts’ zoals lege tonnen, karretjes en houten palen. Wees er snel bij, want de tickets gaan knetterhard!

Bijzonderheden: we zijn de hele dag buiten dus trek kleding aan die past bij het weer en neem een setje reservekleding mee.


Locatie:

BSO Buitenbende
Bergweg 66
2061 KB Bloemendaal
Zuid-Amerikaans eten uit het vuistje

Vakantie = zwemmen, spelen en jezelf tonnetjerond eten. Het liefst van stalletje naar stalletje op een lokale markt. Nomnomnom! Deze vakantie gaan we de wereld rond en maken we Street food uit alle windstreken. Van BBQ-en tot stomen en rollen. Met deze week lekkernijen uit Zuid-Amerika! Dat wordt dus lekker veel snacken, knagen en kauwen!

Bijzonderheden: trek kleding aan die vies mag worden én dichte schoenen.


Locatie:

Kookstudio - BSO De Teddyzolder
Hildebrandlaan 2
2012 PR Haarlem
Next level game bouwen (Roboclub Haarlem)

Tandje erbij hoor! Je maakt vandaag je eigen computerspel op een laptop of tablet en… brengt je creatie naar een hoger niveau met Makey Makey. Hiermee verbind je een plaatje aan je laptop en via kabels weer objecten aan het plaatje. Snappie? Oh en niet zomaar objecten, maar alles wat elektriciteit geleidt. Dus een stuk papier werkt niet, maar een banaan weer wel. Techniek staat voor alles. Aan de slag: brainstormen, plan maken, aan de slag met scratch, programmeren en daar issie dan: een prototype. Nu nog testen, testen, bijsturen en gamen maar! 


Locatie:

RoboClub - BSO Rutherford
Rutherfordstraat 4
2014 KA Haarlem
Kanoën door de grachten en een potje rugby

Waterratten opgelet! We stappen vandaag in een kano. Even droog oefenen op het gras en hop het water op! Dat is leuk: peddelen over het Spaarne, onder de Melkbrug door, zwaaien naar mensen op de kade. ’s Middags maken we ons klaar voor een lekker potje rugby. 

 

Voor een behouden vaart zijn zwemkleding, waterschoenen en een handdoek onmisbaar. Zwemdiploma is verplicht. Neem ook een setje droge kleding en schoenen + binnensportschoenen mee.   


Locatie:

SportClub Haarlem - BSO Beatrix
Blinkertpad 3
2015 EX Haarlem