Overzicht activiteiten
Voorstelling vol zang, dans en plezier

Kruip in de rol van regisseur! Samen maak je vandaag een muzikale voorstelling. Geïnspireerd op jouw lievelingsfilm. Wordt het Harry Potter, Pippi Langkous of E.T? Laat je fantasie de vrij loop en creativiteit stromen. We bedenken de verhaallijn, scenes, decor en muziek. Nog even goed oefenen en klaar om de bühne op te gaan. Einde van de dag start de voorstelling voor kinderen én ouders. Komt dat zien! Komt dat beleven!

Bijzonderheden: Neem je favoriete verkleedkleren en bijbehorende schoenen mee. Locatie:
TheaterClub - BSO de Cirkel
Atjehstraat 35b
2022 BL Haarlem
Foodart

Leer via kunst (anders) kijken naar alledaagse dingen zoals eten. Je kijkt, speelt, experimenteert én maakt een stilleven van groentes en fruit. Welk fruit zinkt en welke drijft? Maar er is meer! Schilderen met kurkuma en rode biet, stempelen met champignons en druiventakpoppetjes maken. Of popcornmannetjes. Verwonder je over geuren, kleuren en vormen. We doen onze inspiratie op in het Foodart museum in Lisse. Dit wordt lekker euuuh leuk.

Bijzonderheden: Trek oude kleding aan.Locatie:
Kunst & CultuurClub - BSO Zuidwester
Ohmstraat 2
2014 EB Haarlem
Samen muziek maken
Ritmisch trommelen op trommel van blik? Melodieus rammelen met zelfgemaakte maracas? Het kan allemaal met handgemaakte instrumenten van restmaterialen!  Ontdek op speelse wijze het plezier van samenspel op verschillende percussie-instrumenten. Iedereen kan meedoen, want iedereen kan trommelen!


Locatie:
MuziekClub - BSO Sarabande
Sarabande 3
2152 TB Nieuw Vennep