Overzicht activiteiten
Voorstelling vol zang, dans en plezier

Kruip in de rol van regisseur! Samen maak je vandaag een muzikale voorstelling. Geïnspireerd op jouw lievelingsfilm. Wordt het Harry Potter, Pippi Langkous of E.T? Laat je fantasie de vrij loop en creativiteit stromen. We bedenken de verhaallijn, scenes, decor en muziek. Nog even goed oefenen en klaar om de bühne op te gaan. Einde van de dag start de voorstelling voor kinderen én ouders. Komt dat zien! Komt dat beleven!

Bijzonderheden: Neem je favoriete verkleedkleren en bijbehorende schoenen mee. Locatie:
TheaterClub - BSO de Cirkel
Atjehstraat 35b
2022 BL Haarlem
Maak je eigen magische prentenboek

Duik in de wondere boekenwereld. En vandaag is dat in de wereld van… hond Liesje. Ga mee op avontuur! Ze ontdekt alles opnieuw, maar… waar is het baasje nou?! Tijdens het voorlezen fantaseren we er lustig op los. Tijd voor actie! Maak zelf een prentenboekje en bouw je eigen (maquette) hondenhok. Magische dag wordt dit. 

 Locatie:
Kunst & CultuurClub - BSO Zuidwester
Ohmstraat 2
2014 EB Haarlem
Proef de lente

Lalalalalala lente in de lucht. Dat ruik je én dat proef je. In de kookstudio natuurlijk. Vandaag kokkerel je er lekker op los met alles wat het voorjaar en de feestdagen te bieden hebben. Denk aan heerlijke aspergesoep en sappig lentefruit. Maar ook oranje hapjes voor Koningsdag en Hollandse lekkernijen voor Bevrijdingsdag. Last but not least: we genieten samen van een picknick in de Hout met eigen gebakken broodjes en zelfgemaakt beleg.

Bijzonderheden: Neem een paar afsluitbare bakjes mee, hierin kun je je gemaakte gerechtjes mee naar huis nemen. En trek kleding aan die vies mag worden.
 Locatie:
Kookstudio - BSO De Teddyzolder
Hildebrandlaan 2
2012 PR Haarlem
My name is Bond, James Bond

Alle 007’s en Bondgirls verzamel je! We gaan vandaag op een zeer gevaarlijke én geheime missie. We kunnen er dus nog niet veel over zeggen… Maar wees voorbereid op veel actie, avontuur én een vijand die zich maar moeilijk laat pakken. Durf jij het aan?

Bijzonderheden: Sportkleding, binnen- en buitenschoenen.Locatie:
SportClub Haarlem - BSO Beatrix
Blinkertpad 3
2015 EX Haarlem
Lavalamp maken

Magisch mooi. Kun jij ook ein-de-loos naar die grote gekleurde vloeistofbellen kijken, die opstijgen en dan weer zakken? Vandaag maak je je eigen lavalamp. Vet cool. Trek je laboratoriumjas maar aan, veiligheidsbril op en experimenteer er lekker op los in het lab.  Locatie:
Kunst & MediaClub - BSO Sarabande
Sarabande 3
2152 TB Nieuw Vennep
Bomen, bomen en bomen

We gaan op avontuur in de duinen. Lekker buiten ons verdiepen in… bomen! Hoeveel verschillende soorten zijn er eigenlijk? Hoe herken je ze? Gebruik vooral ook je zintuigen. Hoe voelt een boom? En hoe voelt het om een boom te knuffelen? We nemen tekenmateriaal mee, gebruiken de speciale bomen opzoekkaart, maken afdrukken met boombast en schilderen zelf een boom. Na vandaag kun je geen boom meer zien.

Bijzonderheden: Trek lekkere wandelschoenen aan en neem regenkleding mee. Locatie:
BSO Buitenbende
Bergweg 66
2061 KB Bloemendaal