Overzicht activiteiten
Aziatisch eten uit het vuistje (Kookstudio Nieuw-Vennep)

Vakantie = zwemmen, spelen en jezelf tonnetjerond eten. Het liefst van stalletje naar stalletje op een lokale markt. Nomnomnom! Deze vakantie gaan we de wereld rond en maken we streetfood uit alle windstreken. Van BBQ-en tot stomen en rollen. Met deze week lekkernijen uit Azië: goyzabbq kipsate, broodje bapao en meer! Dat wordt dus lekker veel snacken, slurpen en kauwen! 

Bijzonderheden: trek kleding aan die vies mag worden én dichte schoenen.

 


Locatie:

Kookstudio - BSO De Burcht
Burchtpoort 35, Nieuw Vennep
2152 EV Nieuw Vennep
Een echte love story…(atelier)

De liefdesweek is AAN. Dat wordt veel praten over verkering, kriebels, kusjes en meer! Een gevoelig onderwerp, dus ook best spannend. Want fladdert daar nou een vlinder? Even je koppie erbij houden, uit je hart en in je hoofd. Je maakt namelijk een stripboek vandaag. Of de liefde natúúrlijk. En dat is een breed begrip: jezelf, familie, dier of natuur. Jij bepaalt en maakt gebruik van tijdschriften, collages, verf en papier. 


Locatie:

BSO Sarabande
Sarabande 3
2152 TB Nieuw Vennep
Met de stroom mee (sport)

De hele week hebben we de kano’s te leen! Dat wordt dolle (water)pret. We gaan in groepjes te water en leren verschillende kano technieken. Terwijl we in alle rust lekker rondpeddelen, genieten we van de waterrijke omgeving. Wat kan het leven toch mooi zijn! Natúúrlijk sluiten we ook af met een wedstrijdje. Tijd over? Pakken we doorrrrrr met binnen- óf buitensporten.

Bijzonderheden: Een zwemdiploma is nodig om deel te nemen aan het kanoën. Denk aan sportkleding voor binnen en buiten en kleding en (water)schoenen die nat mogen worden. Slippers verdwijnen bij een val in het water, dus die raden we af.  


Locatie:

SportClub Senior - BSO Sarabande
Sarabande 3
2152 TB Nieuw Vennepp