Overzicht activiteiten
Expeditie Buitenbende

Ja, precies zoals het tv-programma! Iets minder tropisch, maar mét een eilandraad en gericht op overleven, samenwerken en ontdekken. In een vijfkamp werk je aan next level uitdagingen zoals; een rivier oversteken, geheime reddingsoperatie, behendigheids-training voor bazen en bazinnen, estafetteloop, eetproef én je maakt je eigen pijl & boog waar je goed mee oefent. Ja, jij redt je straks wel in de wildernis. Dat staat als een totempaal boven water!  

Bijzonderheden: We zijn vrijwel de hele dag buiten, dus trek kleding en schoenen aan die vies mogen worden. Neem een extra setje kleding mee en eventueel ook regenkleding. 


Locatie:

BSO Buitenbende
Bergweg 66
2061 KB Bloemendaal
Surf’s up! 8+

Zout op je huid, wind in je haren. Niet bang voor een beetje (vééél) water en een hoge golf? Dan is dit jouw dag! We gaan surfen: op de plank staan, golven trotseren als een echte surfdude of surfchick! Maar uhm… een zwemdiploma A+B is wel vereist en zwemkleding en een handdoek natuurlijk ook.  
Terug op de locatie is er misschien ook nog wat tijd over voor freerunning.

Dit is een zeer populaire activiteit. Om zoveel mogelijk kinderen een plekje te gunnen, hanteren we per kind een maximum van 1x meedoen per vakantie. 


Locatie:

SportClub Haarlem - BSO Beatrix
Blinkertpad 3
2015 EX Haarlem