Overzicht activiteiten
Sport jezelf zennnnnnnn (sport en spel)

Mind full of mindfull? Deze week staat in het teken van bezinning, rust en concentratie. Stress? Die komt er deze week niet in hoor! We doen allerlei dingen om lekker in je velletje te zitten én blijven. Vandaag lekker veel volle aandacht voor sport. Met spijkerslaan, een blindenrace, hockey- en puzzelestafette , potje ‘duobroek’ en een wedstrijdje vliegend tapijt. Met een leeg hoofd (en misschien wat spierpijn) verlaat jij de BSO. Heerlijk!


Locatie:

BSO Sarabande
Sarabande 3
2152 TB Nieuw Vennep
Expeditie Buitenbende (vertrek vanaf BSO de Burcht)

Ja, precies zoals het tv-programma! Iets minder tropisch, maar mét een eilandraad en gericht op overleven, samenwerken en ontdekken. In een vijfkamp werk je aan next level uitdagingen zoals; een rivier oversteken, geheime reddingsoperatie, behendigheids-training voor bazen en bazinnen, estafetteloop, eetproef én je maakt je eigen pijl & boog waar je goed mee oefent. Ja, jij redt je straks wel in de wildernis. Dat staat als een totempaal boven water!   

We vertrekken om 9:00 uur en zijn terug om 17:30 uur.We zijn vrijwel de hele dag buiten, dus trek kleding en schoenen aan die vies mogen worden. Neem een extra setje kleding mee en eventueel ook regenkleding. 


Locatie:

BSO De Burcht
Burchtpoort 35
2152 EV Nieuw Vennep
Een vette film van eigen bodem

1,2,3… CUT. Vandaag maak jij met je BSO-maatjes een échte film en leer je alles wat daarbij komt kijken. Van een script en close-up tot een racking shot en kikvorsperspectief. Jij neemt de regie in handen, inclusief montage! Goed samenwerken is trouwens ook belangrijk. Samen schouders onder een professionele filmproductie. Wordt het een happy end of niet? Einde dag samen kijken én genieten!


Locatie:

Kunst & MediaClub - BSO De Burcht
Burchtpoort 35
2152 EV