Overzicht activiteiten
Aziatisch eten uit het vuistje (Kookstudio Haarlem)

Vakantie = zwemmen, spelen en jezelf tonnetjerond eten. Het liefst van stalletje naar stalletje op een lokale markt. Nomnomnom! Deze vakantie gaan we de wereld rond en maken we streetfood uit alle windstreken. Van BBQ-en tot stomen en rollen. Met deze week lekkernijen uit Azië: goyzabbq kipsate, broodje bapao en meer! Dat wordt dus lekker veel snacken, slurpen en kauwen! 

Bijzonderheden: trek kleding aan die vies mag worden én dichte schoenen.

 

 


Locatie:

Kookstudio - BSO De Teddyzolder
Hildebrandlaan 2
2012 PR Haarlem
Ontmasker de Mol voor het te laat is

Maak je klaar voor het spel der spellen. Vandaag spelen we ‘Wie is de Mol’. Samen met je teamgenootjes probeer je de Mol te ontmaskeren en het spel te winnen. Dit lukt niet zomaar, want elk team heeft een Mol die het spel probeert te saboteren zonder ontdekt te worden. Als de Mol daarin slaagt is het spel verloren. Aan jullie de taak om de Mol te ontmaskeren, voor het te laat is!   

Bijzonderheden: Neem binnensportschoenen en -kleding mee.


Locatie:

SportClub Haarlem - BSO Beatrix
Blinkertpad 3
2015 EX Haarlem
Run...Waaghalzen...Run (Sportclub Pim Mulier)

Je verplaatsen van A naar B is maar saai. Toch? Dat kan van A naar Beter. Of in ieder geval wat spannender. Met Freerunning. Het woord alleen is al stoer, maar de betekenis… moet je horen! We gaan springen, klimmen, balanceren, zwaaien, hangen en allemaal vette tricks doen. De obstakels zijn alledaagse dingen zoals muurtjes, hekken, trappen, buizen en palen. Ben jij erbij? Check. 

Bijzonderheden: Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Trek iets aan waarin je warm en droog blijft buiten! 


Locatie:

SportClub Pim Mulier
Jaap Edenlaan 9
2024 BT Haarlem
Ridders & Jonkvrouwen (scouting)

Waan je in de wereld van ridders en jonkvrouwen! Vandaag bouw je zelf een fort van hout, touw, zeilen en andere stoere scoutingmaterialen. En een katapult… die maken we gewoon van oude fietsbanden. DuhhhhhhLukt het om elkaars fort te bekogelen met kogels uhm sponzen? Als we tijd over hebben, spelen we ook nog een potje levend stratego in het bos!

Bijzonderheden: trek oude kleding aan en schoenen waarmee je goed kunt rennen. Neem een setje reservekleding mee, je kunt nat worden.


Locatie:

BSO Buitenbende
Bergweg 66
2061 KB Bloemendaal