Overzicht activiteiten
Aziatisch eten uit het vuistje (Kookstudio Nieuw-Vennep)

Vakantie = zwemmen, spelen en jezelf tonnetjerond eten. Het liefst van stalletje naar stalletje op een lokale markt. Nomnomnom! Deze vakantie gaan we de wereld rond en maken we streetfood uit alle windstreken. Van BBQ-en tot stomen en rollen. Met deze week lekkernijen uit Azië: goyzabbq kipsate, broodje bapao en meer! Dat wordt dus lekker veel snacken, slurpen en kauwen! 

Bijzonderheden: trek kleding aan die vies mag worden én dichte schoenen.

 


Locatie:

Kookstudio - BSO De Burcht
Burchtpoort 35, Nieuw Vennep
2152 EV Nieuw Vennep
Ontmasker de Mol voor het te laat is (sport)

Maak je klaar voor het spel der spellen. Vandaag spelen we ‘Wie is de Mol’. Samen met je teamgenootjes probeer je de Mol te ontmaskeren en het spel te winnen. Dit lukt niet zomaar, want elk team heeft een Mol die het spel probeert te saboteren zonder ontdekt te worden. Als de Mol daarin slaagt is het spel verloren. Aan jullie de taak om de Mol te ontmaskeren, voor het te laat is!  

Bijzonderheden: Neem binnensportschoenen en -kleding mee.


Locatie:

SportClub Senior - BSO Sarabande
Sarabande 3
2152 TB Nieuw Vennepp
Love is in the air (atelier)

De liefdesweek is AAN. Dat wordt veel praten over verkering, kriebels, kusjes en meer! Een gevoelig onderwerp, dus ook best spannend. Want fladdert daar nou een vlinder? Naast babbelen over loveeeeee, maak je jezelf mooi met schmink, make-up én pimp je een t-shirt met zoetsappige teksten. Of zet je een complete liefdesverklaring op het shirt van die ene leuke jongen of dat lieve meisje. Fietfieuwwwwww!


Locatie:

BSO Sarabande
Sarabande 3
2152 TB Nieuw Vennep