Overzicht activiteiten
Ontmasker de Mol voor het te laat is

Maak je klaar voor het spel der spellen. Vandaag spelen we ‘Wie is de Mol’. Samen met je teamgenootjes probeer je de Mol te ontmaskeren en het spel te winnen. Dit lukt niet zomaar, want elk team heeft een Mol die het spel probeert te saboteren zonder ontdekt te worden. Als de Mol daarin slaagt is het spel verloren. Aan jullie de taak om de Mol te ontmaskeren, voor het te laat is!   

Bijzonderheden: Neem binnensportschoenen en -kleding mee.


Locatie:

SportClub Haarlem - BSO Beatrix
Blinkertpad 3
2015 EX Haarlem
Europees eten uit het vuistje

Vakantie = zwemmen, spelen en jezelf tonnetjerond eten. Het liefst van stalletje naar stalletje op een lokale markt. Nomnomnom! Deze vakantie gaan we de wereld rond en maken we streetfood uit alle windstreken. Van BBQ-en tot stomen en rollen. Met deze week lekkernijen uit Europa: Arancini (Italiaanse risottokroketjes), spaanse chorizo tortilla’s en meer! Dat wordt dus lekker veel snacken, knagen en kauwen!

Bijzonderheden: trek kleding aan die vies mag worden én dichte schoenen.


Locatie:

Kookstudio - BSO De Teddyzolder
Hildebrandlaan 2
2012 PR Haarlem
Expeditie Buitenbende

Ja, precies zoals het tv-programma! Iets minder tropisch, maar mét een eilandraad en gericht op overleven, samenwerken en ontdekken. In een vijfkamp werk je aan next level uitdagingen zoals; een rivier oversteken, geheime reddingsoperatie, behendigheids-training voor bazen en bazinnen, estafetteloop, eetproef én je maakt je eigen pijl & boog waar je goed mee oefent. Ja, jij redt je straks wel in de wildernis. Dat staat als een totempaal boven water!  

Bijzonderheden: We zijn vrijwel de hele dag buiten, dus trek kleding en schoenen aan die vies mogen worden. Neem een extra setje kleding mee en eventueel ook regenkleding. 


Locatie:

BSO Buitenbende
Bergweg 66
2061 KB Bloemendaal
Surf’s up! 8+

Zout op je huid, wind in je haren. Niet bang voor een beetje (vééél) water en een hoge golf? Dan is dit jouw dag! We gaan surfen: op de plank staan, golven trotseren als een echte surfdude of surfchick! Maar uhm… een zwemdiploma A+B is wel vereist en zwemkleding en een handdoek natuurlijk ook.  
Terug op de locatie is er misschien ook nog wat tijd over voor freerunning.

Dit is een zeer populaire activiteit. Om zoveel mogelijk kinderen een plekje te gunnen, hanteren we per kind een maximum van 1x meedoen per vakantie. 


Locatie:

SportClub Haarlem - BSO Beatrix
Blinkertpad 3
2015 EX Haarlem
Hockey doe je met een...

… stokkie natuurlijk! Of nou ja, stick eigenlijk. Vandaag hockeyen we er lustig op los, op een écht veld. Jottum! Passen, pushen, balbeheersing en boarding. Klinkt als… hockeytermen die jij je allemaal eigen maakt. Samen met wat kennis over de ins- en outs (spelregels dus) word je klaargestoomd om de nieuwe Floris Jan Bovelander of Ellen Hoog te worden. Maak je borst maar nat en goallllllllllllll.  

 

Bijzonderheden: We zijn de hele dag buiten, trek dus passende kleding aan. 


Locatie:

SportClub Pim Mulier
Jaap Edenlaan 9
2024 BT Haarlem