Overzicht activiteiten
Offline Fortnite (sport)

Laat die (spel)computer maar thuis. Vandaag ben je hoofdrolspeler in een uitdagende game. Die we nabootsen in de gymzaal. Het doel? Blijf als laatste over op eiland Fortnite en winnnnnnnn. Je zoekt materialen als hout, ijzer en steen om jezelf te beschermen én een fort te bouwen. Nog even munitie verzamelen, samenwerken met je team en… de hoogste tijd om de vijand uit te schakelen. Met foamballen en vanuit onze zelfgebouwde bunkers. Game is on!

Bijzonderheden: neem je gymkleding mee


Locatie:

SportClub Senior - BSO Sarabande
Sarabande 3
2152 TB Nieuw Vennepp
Next level game bouwen (Roboclub Nieuw-Vennep))

Tandje erbij hoor! Je maakt vandaag je eigen computerspel op een laptop of tablet en… brengt je creatie naar een hoger niveau met Makey Makey. Hiermee verbind je een plaatje aan je laptop en via kabels weer objecten aan het plaatje. Snappie? Oh en niet zomaar objecten, maar alles wat elektriciteit geleidt. Dus een stuk papier werkt niet, maar een banaan weer wel. Techniek staat voor alles. Aan de slag: brainstormen, plan maken, aan de slag met scratch, programmeren en daar issie dan: een prototype. Nu nog testen, testen, bijsturen en gamen maar!  


Locatie:

RoboClub Nieuw Vennep - BSO De Burcht
Burchtpoort 35
2152 EV Nieuw Vennep
Adem in, adem uit…(yoga)

Mind full of mindfull? Deze week staat in het teken van bezinning, rust en concentratie. Stress? Die komt er deze week niet in hoor! We doen allerlei dingen om lekker in je velletje te zitten én blijven. Zoals yoga. Zoek een oefening die bij je past op de ipad of bedenk er lekker eentje zelf. Oefening baart kunst, ofwel de kracht van herhaling. Met souplesse, gemak en lol show je jouw yoga moves aan de rest. Namaste!


Locatie:

BSO Sarabande
Sarabande 3
2152 TB Nieuw Vennep