Overzicht activiteiten
Aziatisch eten uit het vuistje (Kookstudio Haarlem)

Vakantie = zwemmen, spelen en jezelf tonnetjerond eten. Het liefst van stalletje naar stalletje op een lokale markt. Nomnomnom! Deze vakantie gaan we de wereld rond en maken we streetfood uit alle windstreken. Van BBQ-en tot stomen en rollen. Met deze week lekkernijen uit Azië: goyzabbq kipsate, broodje bapao en meer! Dat wordt dus lekker veel snacken, slurpen en kauwen! 

Bijzonderheden: trek kleding aan die vies mag worden én dichte schoenen.

 

 


Locatie:

Kookstudio - BSO De Teddyzolder
Hildebrandlaan 2
2012 PR Haarlem
Ridders & Jonkvrouwen (scouting)

Waan je in de wereld van ridders en jonkvrouwen! Vandaag bouw je zelf een fort van hout, touw, zeilen en andere stoere scoutingmaterialen. En een katapult… die maken we gewoon van oude fietsbanden. DuhhhhhhLukt het om elkaars fort te bekogelen met kogels uhm sponzen? Als we tijd over hebben, spelen we ook nog een potje levend stratego in het bos!

Bijzonderheden: trek oude kleding aan en schoenen waarmee je goed kunt rennen. Neem een setje reservekleding mee, je kunt nat worden.


Locatie:

BSO Buitenbende
Bergweg 66
2061 KB Bloemendaal
Actie = Reactie = Actie = Reactie (Roboclub Haarlem)

Zet je schrap! Vandaag maken we een actie-reactie baan. Niet zomaar eentje, want we halen echt alles uit de kast. Werk aan de winkel dus. Materialen, spullen bij elkaar sprokkelen, locatie bepalen en acties bedenken. Want welke bewegingen maakt de baan? En hoe komt die beweging tot stand? Met een technische schetstekening zetten we alles in elkaar. Test, test, test, beetje bijsturen en… Wauw alles werkt! 


Locatie:

RoboClub - BSO Rutherford
Rutherfordstraat 4
2014 KA Haarlem
De grote voetbaldag (Sportclub Haarlem)

Een één-tweetje, dribbelen, een schijnbeweging, die perfecte assist of dé beste inworp waarna de ene goal na de andere valt. Klinkt dit als abracadabra of is het juist gesneden koek? Geen zorgen! Iedereen komt aan zijn sportieve trekken vandaag. Als topvoetballer (in spé) schiet jij vandaag sowieso de sterren uit de hemel. Hoppa! Deze nu al memorabele dag sluiten we af met een voetbaltoernooi. Winnen doe je door de meeste punten te verdienen. Appeltje-eitje voor jou!    

Bijzonderheden: Trek je buitensportkleding en –schoenen aan? We zijn de hele dag buiten.


Locatie:

SportClub Haarlem - BSO Beatrix
Blinkertpad 3
2015 EX Haarlem
Kanoën door de Haarlemse grachten (Sportclub Pim Mulier)

Waterratten opgelet! We verplaatsen ons naar Sportclub Haarlem en stappen daar in een kano. Even droog oefenen op het gras en hop het water op! Dat is leuk: peddelen over het Spaarne, onder de Melkbrug door, zwaaien naar mensen op de kade. In de middag wagen we ons aan een potje voetbal, altijd goed.

 

Voor een behouden vaart zijn zwemkleding, waterschoenen en een handdoek onmisbaar. Zwemdiploma is verplicht. Neem ook een setje droge kleding en schoenen + binnensportschoenen mee.   


Locatie:

SportClub Pim Mulier
Jaap Edenlaan 9
2024 BT Haarlem