Overzicht activiteiten
Klaar voor de start? Goooooooooo! (Sportclub senior)

Sneller, hoger, verder… Vandaag train jij maar liefst 6 atletiekonderdelen op een professionele atletiekbaan in Haarlem Noord. Da’s niet mis! Eerst maar eens de spiertjes los maken. Warm? Okidoki, tijd voor ver springen, kogelstoten, estafette, hoogspringen, ver gooien én een 60 meter sprint. Voldaan, fit én uitgeput ga je naar huis. Zzzzzzzzzzzzzzzzzz 

Bijzonderheden: we vertrekken om 9:00 uur en zijn om 17:30 uur weer terug. Neem sportkleding mee voor buiten en binnen!


Locatie:

SportClub Senior - BSO Sarabande
Sarabande 3
2152 TB Nieuw Vennepp
Zuid-Amerikaans eten uit het vuistje (Kookstudio Nieuw-Vennep)

Vakantie = zwemmen, spelen en jezelf tonnetjerond eten. Het liefst van stalletje naar stalletje op een lokale markt. Nomnomnom! Deze vakantie gaan we de wereld rond en maken we Street food uit alle windstreken. Van BBQ-en tot stomen en rollen. Met deze week lekkernijen uit Zuid-Amerika! Dat wordt dus lekker veel snacken, knagen en kauwen!

Bijzonderheden: trek kleding aan die vies mag worden én dichte schoenen.


Locatie:

Kookstudio - BSO De Burcht
Burchtpoort 35, Nieuw Vennep
2152 EV Nieuw Vennep
Project Arduino (Roboclub Nieuw-Vennep)

Maak kennis met Arduino! Dat is een open source elektrisch platform, bestaande uit hard- en software. Klinkt ingewikkeld, maar werkt in de praktijk hartstikke makkelijk. Alles wat je bedenkt is mogelijk. Van druksensoren tot ledlampjes. Als je er maar de tijd voor neemt. En dat doen we dus ook, deze hele week. Maak het project van de vorige dag af of duik de verdiepingsfase in met level 2 projecten en opdrachten. Ben jij erbij? 


Locatie:

RoboClub Nieuw Vennep - BSO De Burcht
Burchtpoort 35
2152 EV Nieuw Vennep
Creatief met mozaïek (atelier)

Zelluffffffffffff doen, daar houden we van. Daarom lekker veel ‘Do It Yourself’ deze week. Jouw unieke talent popt vanzelf op. Let maar op! Vakmanschap is meesterschap met vandaag creatief met mozaïek. Net als de Grieken en Romeinen. En dat betekent tegels stuk slaan en weer op een stuk hout lijmen. Maar ook priegelen, fröbelen en stunten met een heleboel steentjes.


Locatie:

BSO Sarabande
Sarabande 3
2152 TB Nieuw Vennep