Overzicht activiteiten
Zuid-Amerikaans eten uit het vuistje

Vakantie = zwemmen, spelen en jezelf tonnetjerond eten. Het liefst van stalletje naar stalletje op een lokale markt. Nomnomnom! Deze vakantie gaan we de wereld rond en maken we Street food uit alle windstreken. Van BBQ-en tot stomen en rollen. Met deze week lekkernijen uit Zuid-Amerika! Dat wordt dus lekker veel snacken, knagen en kauwen!

Bijzonderheden: trek kleding aan die vies mag worden én dichte schoenen.


Locatie:

Kookstudio - BSO De Teddyzolder
Hildebrandlaan 2
2012 PR Haarlem
Maak je eigen game (Roboclub Haarlem)

Dit is vet! Je maakt vandaag je eigen computerspel. Even brainstormen over spelideeën, want de keuze is reuze! Of neem gewoon je favo game als voorbeeld. Plan en werktekening gemaakt? Let’s goooooooooo met een prototype. Dat is een eerste versie van het spel. Deze bouw je op een tablet of laptop. Plaatjes en vormen kies je uit de Scratch bieb en voeg je toe aan de game. Nog even testen, testen, verbeteren en… gamen maar!    


Locatie:

RoboClub - BSO Rutherford
Rutherfordstraat 4
2014 KA Haarlem
Rugby je rot

Hoe laat het is? Kwart over Rugby-tijd. Doe je mee vandaag? Niet alleen voor ruige rakkers, maar voor iedereen! Want rugby is een echte teamsport. Je kunt namelijk niet zonder elkaar. Kijk, daar houden we van! Je leert gooien, vangen, ontwijken en de spelregels. Ook wel handig. Een scrum, maul of wan dive? Jij weet straks alle ins en line outs.  

Bijzonderheden: We zijn de hele dag buiten, trek dus passende kleding aan.


Locatie:

SportClub Pim Mulier
Jaap Edenlaan 9
2024 BT Haarlem
Waterpret to the max (scouting)

Zwemmen? Nee joh, dit wordt nog vetter. Vetter de vetst zeg maar! We leven ons uit op allemaal watergames. Schrijf die droge voeten maar op je buik! Van een zelfgebouwde waterbaan van allerlei materialen tot een sponzen-estafette voor snelle rakkers en een heuse Ocean Race met bootjes van takken en piepschuim. Veel water dus, told you so…

Niet vergeten: een handdoek, zwemkleding en een droog setje kleding.  


Locatie:

BSO Buitenbende
Bergweg 66
2061 KB Bloemendaal
Zet je schrap voor korfbal

Scoreeeeeeeeeee! Maar eerst nog even oefenen. Bij Sportclub Haarlem natuurlijk. Daar staat vandaag alles in het teken van korfbal. Passen, lobjes, onderhands- en bovenhands, schieten… Je leert het allemaal en pakt dan doorrrrrrrrrrr met een GROOT partijtje 4 tegen 4 op het hele veld. Moe maar voldaan lig jij vanavond in je korfje euhhhhh mandje! Zzzzzzzzzzzzz

Bijzonderheden: trek sportkleding voor binnen aan en neem binnensportschoenen mee.


Locatie:

SportClub Haarlem - BSO Beatrix
Blinkertpad 3
2015 EX Haarlem