Overzicht activiteiten
Next level game bouwen (Roboclub Haarlem)

Tandje erbij hoor! Je maakt vandaag je eigen computerspel op een laptop of tablet en… brengt je creatie naar een hoger niveau met Makey Makey. Hiermee verbind je een plaatje aan je laptop en via kabels weer objecten aan het plaatje. Snappie? Oh en niet zomaar objecten, maar alles wat elektriciteit geleidt. Dus een stuk papier werkt niet, maar een banaan weer wel. Techniek staat voor alles. Aan de slag: brainstormen, plan maken, aan de slag met scratch, programmeren en daar issie dan: een prototype. Nu nog testen, testen, bijsturen en gamen maar! 


Locatie:

RoboClub - BSO Rutherford
Rutherfordstraat 4
2014 KA Haarlem
Surf’s up! 8+

Zout op je huid, wind in je haren. Niet bang voor een beetje (vééél) water en een hoge golf? Dan is dit jouw dag! We gaan surfen: op de plank staan, golven trotseren als een echte surfdude of surfchick! Maar uhm… een zwemdiploma A+B is wel vereist en zwemkleding en een handdoek natuurlijk ook.  
Terug op de locatie is er misschien ook nog wat tijd over voor freerunning.

Dit is een zeer populaire activiteit. Om zoveel mogelijk kinderen een plekje te gunnen, hanteren we per kind een maximum van 1x meedoen per vakantie. 


Locatie:

SportClub Haarlem - BSO Beatrix
Blinkertpad 3
2015 EX Haarlem
Waterpret to the max (scouting)

Zwemmen? Nee joh, dit wordt nog vetter. Vetter de vetst zeg maar! We leven ons uit op allemaal watergames. Schrijf die droge voeten maar op je buik! Van een zelfgebouwde waterbaan van allerlei materialen tot een sponzen-estafette voor snelle rakkers en een heuse Ocean Race met bootjes van takken en piepschuim. Veel water dus, told you so…

Niet vergeten: een handdoek, zwemkleding en een droog setje kleding.  


Locatie:

BSO Buitenbende
Bergweg 66
2061 KB Bloemendaal