Overzicht activiteiten
Archery: hand- en spandiensten
Alle Robin Hood’s en scherpschutters verzamel je! Vandaag leren we alles over Archery. Dat is een moeilijk woord voor boogschieten. Oh yeahhh! Pijl aanleggen, boog spannen, elleboog uitdraaien. Check. Doel(witten) in het vizier? Adem in en…los! We leren vandaag sportief met pijl en boog schieten. Een parcours afleggen, hindernissen nemen… het komt allemaal voorbij.  

Bijzonderheden: Neem binnensportschoenen en -kleding mee.Een t-shirt met lange mouwen is erg handig.

Locatie:
SportClub Haarlem - BSO Beatrix
Blinkertpad 3
2015 EX Haarlem
Pure puree
Stroop je mouwen op, span je spierballen aan: we stampen er lekker op los vandaag! Je maakt namelijk verschillende soorten puree met groentes van het seizoen. Denk aan wortel met pastinaak. En heb je al eens een doperwtenpuree met munt geproefd? Jammie! Een ovenheerlijk pureetaartje staat trouwens ook op het menu. Geen probleem, want jij kunt naast stampen ook snijden, afwegen en meten als de beste.  

Bijzonderheden: trek kleding aan die vies mag worden en neem afsluitbare bakjes mee. Dan kun je de zelfgemaakte hapjes mee naar huis nemen.

Locatie:
Kookstudio - BSO De Teddyzolder
Hildebrandlaan 2
2012 PR Haarlem
Boks(en) ouwe! (Sportclub Pim Mulier)
Waan je in de boeiende bokswereld vandaag! Een goede voorbereiding is het halve werk, dus spelenderwijs leer je alles over deze vechtsport. Zoals de regels en basistechnieken. Eerst maar eens de spiertjes warm maken! Daarna pakken we doorrrrrrr met een potje schaduwboksen in de lucht: een rechte stoot, hoekstoot, opwaartse stoot en lichaamsstoot. BAM!  Onze nieuwe skills brengen we verantwoord in de praktijk met kleine wedstrijdjes. Knock-out? Nee hoor, wel veel plezier!

Bijzonderheden: Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Trek iets aan waarin je warm en droog kunt sporten buiten!   

Locatie:
SportClub Pim Mulier
Jaap Edenlaan 9
2024 BT Haarlem
Welkom bij de Toveracademie (scouting)
Machtig magisch mooi hoor! Vandaag waan jij je in de wereld van heksen en tovenaars. Zelfgemaakte outfit en bezemsteel check? Hop het bos in voor een lesje planten- en kruidenkunde. Simsalabim! Terug bij de Buitenbende leer je vuur maken zodat je een heerlijke soep kunt kokkerellen van de geplukte planten en kruiden. Met een snufje Abracadabra erbij natuurlijk! Een potje zwerkbal ontbreekt vandaag natúúrlijk niet. En al eens toverslijm gemaakt van maïzena? Toveren we dat ook nog uit onze punthoed.  

Bijzonderheden: Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Trek iets aan waarin je warm en droog blijft buiten! 

Locatie:
BSO Buitenbende
Bergweg 66
2061 KB Bloemendaal