Overzicht activiteiten
Europees eten uit het vuistje (Kookstudio Nieuw-Vennep)

Vakantie = zwemmen, spelen en jezelf tonnetjerond eten. Het liefst van stalletje naar stalletje op een lokale markt. Nomnomnom! Deze vakantie gaan we de wereld rond en maken we streetfood uit alle windstreken. Van BBQ-en tot stomen en rollen. Met deze week lekkernijen uit Europa: Arancini (Italiaanse risottokroketjes), spaanse chorizo tortilla’s en meer! Dat wordt dus lekker veel snacken, knagen en kauwen!

Bijzonderheden: trek kleding aan die vies mag worden én dichte schoenen.


Locatie:

Kookstudio - BSO De Burcht
Burchtpoort 35, Nieuw Vennep
2152 EV Nieuw Vennep
Maak je eigen game (Roboclub Nieuw-Vennep)

Dit is vet! Je maakt vandaag je eigen computerspel. Even brainstormen over spelideeën, want de keuze is reuze! Of neem gewoon je favo game als voorbeeld. Plan en werktekening gemaakt? Let’s goooooooooo met een prototype. Dat is een eerste versie van het spel. Deze bouw je op een tablet of laptop. Plaatjes en vormen kies je uit de Scratch bieb en voeg je toe aan de game. Nog even testen, testen, verbeteren en… gamen maar!    


Locatie:

RoboClub Nieuw Vennep - BSO De Burcht
Burchtpoort 35
2152 EV Nieuw Vennep
Offline Fortnite (sport)

Laat die (spel)computer maar thuis. Vandaag ben je hoofdrolspeler in een uitdagende game. Die we nabootsen in de gymzaal. Het doel? Blijf als laatste over op eiland Fortnite en winnnnnnnn. Je zoekt materialen als hout, ijzer en steen om jezelf te beschermen én een fort te bouwen. Nog even munitie verzamelen, samenwerken met je team en… de hoogste tijd om de vijand uit te schakelen. Met foamballen en vanuit onze zelfgebouwde bunkers. Game is on!

Bijzonderheden: neem je gymkleding mee


Locatie:

SportClub Senior - BSO Sarabande
Sarabande 3
2152 TB Nieuw Vennepp
Lekker wroeten in de aarde (natuur)

Mind full of mindfull? Deze week staat in het teken van bezinning, rust en concentratie. Stress? Die komt er deze week niet in hoor! We doen allerlei dingen om lekker in je velletje te zitten én blijven. Zoals zaaien en planten. Want dat wat je aandacht geeft groeit en bloeit. Lekker aarden doen we ook. Met ons hoofd en met onze groene vingers. Lekker vaag? Nee joh, dat is nou mindfull. Heerlijkkkkkkkkkk!


Locatie:

BSO Sarabande
Sarabande 3
2152 TB Nieuw Vennep