Overzicht activiteiten
Padel, dé nieuwste sporthype

Energie voor 10? Mooi zo, want vandaag staat in het teken van padel. Dé sporthype van 2019. Uh, wat? Geeft niet, leggen we je uit. Padel is een racket- en balsport. Een beetje een mix tussen tennis en squash eigenlijk. Het draait om geduld, teamspirit en strategisch denken. Kijk, daar houden we van. Alleen voor actieve rakkers! Ben jij erbij?   

Bijzonderheden: trek je buitensportkleding en –schoenen aan, want we zijn de hele dag buiten.


Locatie:

SportClub Pim Mulier
Jaap Edenlaan 9
2024 BT Haarlem
Honkbal met een natte twist (Sportclub Haarlem)

Waterplens hier, koppie onder daar? Dit is een spel voor echte waterratten. Jij dus! Vandaag leven we ons uit op waterhonkbal. Juist ja, je hoort het goed. Tussen de zwembadjes euhhhhhh honken, liggen met water en zeep ingesmeerde zeilen. Sprintje trekken naar het honk… Ho, stop! Eerst even de spelregels goed onder de knie krijgen.

Die homerun komt daarna wel. BAM!

Tip: Je blijft niet droog. Neem dus een setje droge kleding/schoenen of zwemkleding mee.


Locatie:

SportClub Haarlem - BSO Beatrix
Blinkertpad 3
2015 EX Haarlem
Zuid-Amerikaans eten uit het vuistje

Vakantie = zwemmen, spelen en jezelf tonnetjerond eten. Het liefst van stalletje naar stalletje op een lokale markt. Nomnomnom! Deze vakantie gaan we de wereld rond en maken we Street food uit alle windstreken. Van BBQ-en tot stomen en rollen. Met deze week lekkernijen uit Zuid-Amerika! Dat wordt dus lekker veel snacken, knagen en kauwen!

Bijzonderheden: trek kleding aan die vies mag worden én dichte schoenen.


Locatie:

Kookstudio - BSO De Teddyzolder
Hildebrandlaan 2
2012 PR Haarlem
Surf’s up! 8+

Zout op je huid, wind in je haren. Niet bang voor een beetje (vééél) water en een hoge golf? Dan is dit jouw dag! We gaan surfen: op de plank staan, golven trotseren als een echte surfdude of surfchick! Maar uhm… een zwemdiploma A+B is wel vereist en zwemkleding en een handdoek natuurlijk ook.  
Terug op de locatie is er misschien ook nog wat tijd over voor freerunning.

Dit is een zeer populaire activiteit. Om zoveel mogelijk kinderen een plekje te gunnen, hanteren we per kind een maximum van 1x meedoen per vakantie. 


Locatie:

SportClub Haarlem - BSO Beatrix
Blinkertpad 3
2015 EX Haarlem
Waterpret to the max (scouting)

Zwemmen? Nee joh, dit wordt nog vetter. Vetter de vetst zeg maar! We leven ons uit op allemaal watergames. Schrijf die droge voeten maar op je buik! Van een zelfgebouwde waterbaan van allerlei materialen tot een sponzen-estafette voor snelle rakkers en een heuse Ocean Race met bootjes van takken en piepschuim. Veel water dus, told you so…

Niet vergeten: een handdoek, zwemkleding en een droog setje kleding.  


Locatie:

BSO Buitenbende
Bergweg 66
2061 KB Bloemendaal
Gamedesign voor echte profs

Lekker bezig deze week! Met een boel game development skills op zak, is een eigen computerspel mét Makey Makey nu appeltje-eitje voor je. Met onze vliegensvlugge vingertjes programmeren we in Scratch wat het spel moet doen. Wordt een object aangeraakt? Maak dan een geluid. Of laat iets zien op het scherm. Er blijft sowieso lekker veel tijd over om te gamen én om elkaars games te spelen.  


Locatie:

RoboClub - BSO Rutherford
Rutherfordstraat 4
2014 KA Haarlem