Overzicht activiteiten
De grote voetbaldag
Een één-tweetje, dribbelen, een schijnbeweging, die perfecte assist of dé beste inworp waarna de ene goal na de andere valt. Klinkt dit als abracadabra of is het juist gesneden koek? Geen zorgen! Iedereen komt aan zijn sportieve trekken vandaag. Als topvoetballer (in spé) schiet jij vandaag sowieso de sterren uit de hemel. Hoppa! Deze nu al memorabele dag sluiten we af met een voetbaltoernooi. Winnen doe je door de meeste punten te verdienen. Appeltje-eitje voor jou!    

Bijzonderheden: Trek je buitensportkleding en –schoenen aan? We zijn de hele dag buiten.

Locatie:
SportClub Pim Mulier
Jaap Edenlaan 9
2024 BT Haarlem
Zet je schrap voor korfbal
Scoreeeeeeeeeee! Maar eerst nog even oefenen. Bij Sportclub Haarlem natuurlijk. Daar staat vandaag alles in het teken van korfbal. Passen, lobjes, onderhands- en bovenhands, schieten… Je leert het allemaal en pakt dan doorrrrrrrrrrr met een GROOT partijtje 4 tegen 4 op het hele veld. Moe maar voldaan lig jij vanavond in je korfje euhhhhh mandje! Zzzzzzzzzzzzz

Bijzonderheden: trek sportkleding voor binnen aan en neem binnensportschoenen mee.

Locatie:
SportClub Haarlem - BSO Beatrix
Blinkertpad 3
2015 EX Haarlem
Pure puree
Stroop je mouwen op, span je spierballen aan: we stampen er lekker op los vandaag! Je maakt namelijk verschillende soorten puree met groentes van het seizoen. Denk aan wortel met pastinaak. En heb je al eens een doperwtenpuree met munt geproefd? Jammie! Een ovenheerlijk pureetaartje staat trouwens ook op het menu. Geen probleem, want jij kunt naast stampen ook snijden, afwegen en meten als de beste.  

Bijzonderheden: trek kleding aan die vies mag worden en neem afsluitbare bakjes mee. Dan kun je de zelfgemaakte hapjes mee naar huis nemen.

Locatie:
Kookstudio - BSO De Teddyzolder
Hildebrandlaan 2
2012 PR Haarlem
Welkom bij de Toveracademie (scouting)
Machtig magisch mooi hoor! Vandaag waan jij je in de wereld van heksen en tovenaars. Zelfgemaakte outfit en bezemsteel check? Hop het bos in voor een lesje planten- en kruidenkunde. Simsalabim! Terug bij de Buitenbende leer je vuur maken zodat je een heerlijke soep kunt kokkerellen van de geplukte planten en kruiden. Met een snufje Abracadabra erbij natuurlijk! Een potje zwerkbal ontbreekt vandaag natúúrlijk niet. En al eens toverslijm gemaakt van maïzena? Toveren we dat ook nog uit onze punthoed.  

Bijzonderheden: Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Trek iets aan waarin je warm en droog blijft buiten! 

Locatie:
BSO Buitenbende
Bergweg 66
2061 KB Bloemendaal
Welkom op het wereldwijde web
Webdesigners verenig je! Vandaag ga je naar huis met een URL. Een wattus? Geen kek knutsel, maar een link naar je zelfgebouwde website. We html ‘en en hardware ‘en er lekker op los. Een leeg online kladblok transformeer jij met wat codes om tot een website. Klinkt simpel, maar vergt opperste concentratie. Die website pimp je ook met tekst, filmpjes, knoppen, tabellen en noem maar op. Jij handige donder! Tijd over? Schroef je nog even een computer open en maak je kennis met het moederbord, de grafische kaart etc.

Locatie:
RoboClub - BSO Rutherford
Rutherfordstraat 4
2014 KA Haarlem