Overzicht activiteiten
Europees eten uit het vuistje

Vakantie = zwemmen, spelen en jezelf tonnetjerond eten. Het liefst van stalletje naar stalletje op een lokale markt. Nomnomnom! Deze vakantie gaan we de wereld rond en maken we streetfood uit alle windstreken. Van BBQ-en tot stomen en rollen. Met deze week lekkernijen uit Europa: Arancini (Italiaanse risottokroketjes), spaanse chorizo tortilla’s en meer! Dat wordt dus lekker veel snacken, knagen en kauwen!

Bijzonderheden: trek kleding aan die vies mag worden én dichte schoenen.


Locatie:

Kookstudio - BSO De Teddyzolder
Hildebrandlaan 2
2012 PR Haarlem
Project Arduino

Maak kennis met Arduino! Dat is een open source elektrisch platform, bestaande uit hard- en software. Klinkt ingewikkeld, maar werkt in de praktijk hartstikke makkelijk. Alles wat je bedenkt is mogelijk. Van druksensoren tot ledlampjes. Als je er maar de tijd voor neemt. En dat doen we dus ook, deze hele week. Maak het project van de vorige dag af of duik de verdiepingsfase in met level 2 projecten en opdrachten. Ben jij erbij?


Locatie:

RoboClub - BSO Rutherford
Rutherfordstraat 4
2014 KA Haarlem
Honkbal met een natte twist (Sportclub Haarlem)

Waterplens hier, koppie onder daar? Dit is een spel voor echte waterratten. Jij dus! Vandaag leven we ons uit op waterhonkbal. Juist ja, je hoort het goed. Tussen de zwembadjes euhhhhhh honken, liggen met water en zeep ingesmeerde zeilen. Sprintje trekken naar het honk… Ho, stop! Eerst even de spelregels goed onder de knie krijgen.

Die homerun komt daarna wel. BAM!

Tip: Je blijft niet droog. Neem dus een setje droge kleding/schoenen of zwemkleding mee.


Locatie:

SportClub Haarlem - BSO Beatrix
Blinkertpad 3
2015 EX Haarlem
Festival modus = AAN (Sportclub Pim Mulier)

Wegens daverend succes: editie 2 van het Op Stoom Festival bij BSO Buitenbende. Je vertoeft er heerlijk in het groen én hebt plezier voor 10. Of misschien zelfs wel voor 100. Bouw je eigen hut van pallets, begeef je op het ninja parcours, maak XXXXXL zeepbellen, spot de exotische beestjes of leef je lekker uit op ‘loose parts’ zoals lege tonnen, karretjes en houten palen. Wees er snel bij, want de tickets gaan knetterhard!

Bijzonderheden: we zijn de hele dag buiten dus trek kleding aan die past bij het weer en neem een setje reservekleding mee.


Locatie:

SportClub Pim Mulier
Jaap Edenlaan 9
2024 BT Haarlem