Overzicht activiteiten
Run...Waaghalzen...Run
Je verplaatsen van A naar B is maar saai. Toch? Dat kan van A naar Beter. Of in ieder geval wat spannender. Met Freerunning. Het woord alleen is al stoer, maar de betekenis… moet je horen! We gaan springen, klimmen, balanceren, zwaaien, hangen en allemaal vette tricks doen. De obstakels zijn alledaagse dingen zoals muurtjes, hekken, trappen, buizen en palen. Ben jij erbij? Check. 

Bijzonderheden: Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Trek iets aan waarin je warm en droog blijft buiten! 

Locatie:
SportClub Pim Mulier
Jaap Edenlaan 9
2024 BT Haarlem
Pure puree
Stroop je mouwen op, span je spierballen aan: we stampen er lekker op los vandaag! Je maakt namelijk verschillende soorten puree met groentes van het seizoen. Denk aan wortel met pastinaak. En heb je al eens een doperwtenpuree met munt geproefd? Jammie! Een ovenheerlijk pureetaartje staat trouwens ook op het menu. Geen probleem, want jij kunt naast stampen ook snijden, afwegen en meten als de beste.  

Bijzonderheden: trek kleding aan die vies mag worden en neem afsluitbare bakjes mee. Dan kun je de zelfgemaakte hapjes mee naar huis nemen.

Locatie:
Kookstudio - BSO De Teddyzolder
Hildebrandlaan 2
2012 PR Haarlem
Welkom bij de Toveracademie (scouting)
Machtig magisch mooi hoor! Vandaag waan jij je in de wereld van heksen en tovenaars. Zelfgemaakte outfit en bezemsteel check? Hop het bos in voor een lesje planten- en kruidenkunde. Simsalabim! Terug bij de Buitenbende leer je vuur maken zodat je een heerlijke soep kunt kokkerellen van de geplukte planten en kruiden. Met een snufje Abracadabra erbij natuurlijk! Een potje zwerkbal ontbreekt vandaag natúúrlijk niet. En al eens toverslijm gemaakt van maïzena? Toveren we dat ook nog uit onze punthoed.  

Bijzonderheden: Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Trek iets aan waarin je warm en droog blijft buiten! 

Locatie:
BSO Buitenbende
Bergweg 66
2061 KB Bloemendaal
Welkom op het wereldwijde web
Webdesigners verenig je! Vandaag ga je naar huis met een URL. Een wattus? Geen kek knutsel, maar een link naar je zelfgebouwde website. We html ‘en en hardware ‘en er lekker op los. Een leeg online kladblok transformeer jij met wat codes om tot een website. Klinkt simpel, maar vergt opperste concentratie. Die website pimp je ook met tekst, filmpjes, knoppen, tabellen en noem maar op. Jij handige donder! Tijd over? Schroef je nog even een computer open en maak je kennis met het moederbord, de grafische kaart etc.

Locatie:
RoboClub - BSO Rutherford
Rutherfordstraat 4
2014 KA Haarlem
Basketballen voor bazen en bazinnen
Een Dunk, Downtown of Alley-oop pass. De boeiende basketbalwereld kent na vandaag geen geheimen meer voor jou. Je leert dribbelen, schieten, een bal passen en de spelregels. Check. Tijd voor een écht toernooi, living de American Dream. Misschien komt de nieuwe Michael Jordan wel bij Op Stoom vandaan. Vet! 

Bijzonderheden: neem binnensportkleding en -schoenen mee.

Locatie:
SportClub Haarlem - BSO Beatrix
Blinkertpad 3
2015 EX Haarlem