Overzicht activiteiten
Europees eten uit het vuistje

Vakantie = zwemmen, spelen en jezelf tonnetjerond eten. Het liefst van stalletje naar stalletje op een lokale markt. Nomnomnom! Deze vakantie gaan we de wereld rond en maken we streetfood uit alle windstreken. Van BBQ-en tot stomen en rollen. Met deze week lekkernijen uit Europa: Arancini (Italiaanse risottokroketjes), spaanse chorizo tortilla’s en meer! Dat wordt dus lekker veel snacken, knagen en kauwen!

Bijzonderheden: trek kleding aan die vies mag worden én dichte schoenen.


Locatie:

Kookstudio - BSO De Teddyzolder
Hildebrandlaan 2
2012 PR Haarlem
Project Arduino

Maak kennis met Arduino! Dat is een open source elektrisch platform, bestaande uit hard- en software. Klinkt ingewikkeld, maar werkt in de praktijk hartstikke makkelijk. Alles wat je bedenkt is mogelijk. Van druksensoren tot ledlampjes. Als je er maar de tijd voor neemt. En dat doen we dus ook, deze hele week. Maak het project van de vorige dag af of duik de verdiepingsfase in met level 2 projecten en opdrachten. Ben jij erbij?


Locatie:

RoboClub - BSO Rutherford
Rutherfordstraat 4
2014 KA Haarlem
Kanoën door de Haarlemse grachten (Sportclub Haarlem)

Waterratten opgelet! We stappen vandaag in een kano. Even droog oefenen op het gras en hop het water op! Dat is leuk: peddelen over het Spaarne, onder de Melkbrug door, zwaaien naar mensen op de kade. Tijd over aan het eind van de dag? Dan verbeteren we ook nog even onze hockeyskills.

 

Voor een behouden vaart zijn zwemkleding, waterschoenen en een handdoek onmisbaar. Zwemdiploma is verplicht. Neem ook een setje droge kleding en schoenen + binnensportschoenen mee.


Locatie:

SportClub Haarlem - BSO Beatrix
Blinkertpad 3
2015 EX Haarlem
Game, set & match

Zin om Nadal alle hoeken van de tennisbaan te laten zien? Of om een droomfinale te spelen op Wimbledon? Denk groot, maar begin klein. Bij SportClub Pim Mulier, want daar staat vandaag alles in het teken van tennis. Op een speelse manier leer jij (basis)technieken als overslaan, bovenhands serveren, smashen en de spelregels natuurlijk. Je brengt je skills ook direct in de praktijk met ‘best of five’ partijtjes. De beuk erin!  

Bijzonderheden: We zijn vrijwel de hele dag buiten, dus trek (warme) buitensportkleding en buitensportschoenen aan. Neem eventueel ook regenkleding mee. 


Locatie:

SportClub Pim Mulier
Jaap Edenlaan 9
2024 BT Haarlem