Overzicht activiteiten
Europees eten uit het vuistje (Kookstudio Nieuw-Vennep)

Vakantie = zwemmen, spelen en jezelf tonnetjerond eten. Het liefst van stalletje naar stalletje op een lokale markt. Nomnomnom! Deze vakantie gaan we de wereld rond en maken we streetfood uit alle windstreken. Van BBQ-en tot stomen en rollen. Met deze week lekkernijen uit Europa: Arancini (Italiaanse risottokroketjes), spaanse chorizo tortilla’s en meer! Dat wordt dus lekker veel snacken, knagen en kauwen!

Bijzonderheden: trek kleding aan die vies mag worden én dichte schoenen.


Locatie:

Kookstudio - BSO De Burcht
Burchtpoort 35, Nieuw Vennep
2152 EV Nieuw Vennep
Gamedesign voor echte profs (Roboclub Nieuw-Vennep)

Lekker bezig deze week! Met een boel game development skills op zak, is een eigen computerspel mét Makey Makey nu appeltje-eitje voor je. Met onze vliegensvlugge vingertjes programmeren we in Scratch wat het spel moet doen. Wordt een object aangeraakt? Maak dan een geluid. Of laat iets zien op het scherm. Er blijft sowieso  lekker veel tijd over om te gamen én om elkaars games te spelen.  


Locatie:

RoboClub Nieuw Vennep - BSO De Burcht
Burchtpoort 35
2152 EV Nieuw Vennep
Té gekke trefbaldag (sport)

Gooien, gooien en nog eens gooien! Zo’n beetje de samenvatting van vandaag. We spelen diverse soorten trefbal, dus train je armspieren maar vast met wat worpen. Tijd voor het echte werk! Van kastentrefbal tot mattentrefbal en handbal. Dat vraagt om Popeye Powerrrrrrrrrr én een sterk staaltje teamwork.   

Bijzonderheden: neem je sportkleding mee.


Locatie:

SportClub Senior - BSO Sarabande
Sarabande 3
2152 TB Nieuw Vennepp
Ontspan met origami (atelier)

Mind full of mindfull? Deze week staat in het teken van bezinning, rust en concentratie. Stress? Die komt er deze week niet in hoor! We doen allerlei dingen om lekker in je velletje te zitten én blijven. Zoals lekker fröbelen met papier. Leef je uit op kraanvogels, rijg ze aan een draad en maak zo een slinger. Of vouw een klein doosje om spullen en geheimen in te bewaren. Time flies when you’re having fun! 


Locatie:

BSO Sarabande
Sarabande 3
2152 TB Nieuw Vennep