Overzicht activiteiten
Pure puree
Stroop je mouwen op, span je spierballen aan: we stampen er lekker op los vandaag! Je maakt namelijk verschillende soorten puree met groentes van het seizoen. Denk aan wortel met pastinaak. En heb je al eens een doperwtenpuree met munt geproefd? Jammie! Een ovenheerlijk pureetaartje staat trouwens ook op het menu. Geen probleem, want jij kunt naast stampen ook snijden, afwegen en meten als de beste.  

Bijzonderheden: trek kleding aan die vies mag worden en neem afsluitbare bakjes mee. Dan kun je de zelfgemaakte hapjes mee naar huis nemen.

Locatie:
Kookstudio - BSO De Teddyzolder
Hildebrandlaan 2
2012 PR Haarlem
Boks(en) ouwe! (Sportclub Pim Mulier)
Waan je in de boeiende bokswereld vandaag! Een goede voorbereiding is het halve werk, dus spelenderwijs leer je alles over deze vechtsport. Zoals de regels en basistechnieken. Eerst maar eens de spiertjes warm maken! Daarna pakken we doorrrrrrr met een potje schaduwboksen in de lucht: een rechte stoot, hoekstoot, opwaartse stoot en lichaamsstoot. BAM!  Onze nieuwe skills brengen we verantwoord in de praktijk met kleine wedstrijdjes. Knock-out? Nee hoor, wel veel plezier!

Bijzonderheden: Neem binnensportschoenen en -kleding mee.

Locatie:
SportClub Haarlem - BSO Beatrix
Blinkertpad 3
2015 EX Haarlem