Overzicht activiteiten
Train als een echt Ninja
Word een echte ninja en ga de strijd aan met woeste draken en levensgevaarlijke samoerai. Ninja word je niet zomaar, dus hop aan de bak! Balanceren op een slackline, geruisloos sluipen, verstoppen, geheimtaal ontcijferen en op elkaar leren vertrouwen. Je leert het allemaal. Net als bewegen vanuit ‘jouw centrum’ en slim gebruikmaken van je energie. Kan jij, doe jij. En einde dag? Heb jij gewoon een echt Ninja certificaat in de pocket.

Bijzonderheden: Stevige schoenen, kleding die vies mag worden en een regenjas g en schoenen aan waarin je warm en droog blijft buiten! Locatie:
BSO Buitenbende
Bergweg 66
2061 KB Bloemendaal
Voorstelling vol zang, dans en plezier

Kruip in de rol van regisseur! Samen maak je vandaag een muzikale voorstelling. Geïnspireerd op jouw lievelingsfilm. Wordt het Harry Potter, Pippi Langkous of E.T? Laat je fantasie de vrij loop en creativiteit stromen. We bedenken de verhaallijn, scenes, decor en muziek. Nog even goed oefenen en klaar om de bühne op te gaan. Einde van de dag start de voorstelling voor kinderen én ouders. Komt dat zien! Komt dat beleven!

Bijzonderheden: Neem je favoriete verkleedkleren en bijbehorende schoenen mee. Locatie:
TheaterClub - BSO de Cirkel
Atjehstraat 35b
2022 BL Haarlem
Lekker boksen. Boks!

Zet je schrap! Vandaag leer je alles over boksen. Bijvoorbeeld dat het niet alleen voor kleine krachtpatsers is, maar ook voor snelle henkies en slimme sjakies! Ja, de bokssport heeft het allemaal. Je leert afweren, wenden, keren en alles over het voordeel van goed voetenwerk. Daarna lekker een potje sparren. Op een veilige en leuke manier natuurlijk. Pats Boem! Misschien komt de nieuwe Muhammed Ali wel bij Op Stoom vandaan.

Bijzonderheden: Vergeet je sportkleding en schoenen niet!Locatie:
SportClub Senior - BSO Sarabande
Sarabande 3
2152 TB Nieuw Vennepp
Stratego in een sportief jasje

Duizend bommen en granaten, wat is dit een spannend spel. We spelen levend Stratego in Elswout. Met recht hét buitenspel der spellen. Ben jij een verkenner of een maarschalk? Jaag op anderen, vind de verstopte vlag via een tikspel, sluip, denk tactisch na en werk goed samen. Das een boel, kan jij. Vlag gevonden? Doen we ‘t toch nog een keer en nog een keer… Verstopplekken zat in het bos! Durf jij het aan?

Bijzonderheden: Oude kleding voor buiten en sportkleding en binnenschoenen voor in de gymzaal, bij héél slecht weer.Locatie:
SportClub Haarlem - BSO Beatrix
Blinkertpad 3
2015 EX Haarlem
Op avontuur met de Buitenbazen

Binnenblijven? Saaiiiiiiiiii. We smeren vlug onze bammetjes en dan hop naar buiten. Naar de Kennemerduinen. Wat de dag ons brengt? Behoorlijk wat! Altijd feest in de duinen en het bos. We maken pijl & boog, bouwen en hut, klimmen in bomen en werken met echte zakmessen. Een tas vol spelletjes en sportitems gaat ook gezellig mee. Lekker actief dagje dus. Moe en voldaan keer je weer huiswaarts.

Bijzonderheden: Kleding die past bij het weer. Zo blijft je kind warm en droog, want we zijn de hele dag buiten. Locatie:
NatuurClub - BSO Zuidwester
Ohmstraat 2
2014 EB Haarlem
Proef de lente

Lalalalalala lente in de lucht. Dat ruik je én dat proef je. In de kookstudio natuurlijk. Vandaag kokkerel je er lekker op los met alles wat het voorjaar en de feestdagen te bieden hebben. Denk aan heerlijke aspergesoep en sappig lentefruit. Maar ook oranje hapjes voor Koningsdag en Hollandse lekkernijen voor Bevrijdingsdag. Last but not least: we genieten samen van een picknick in de Hout met eigen gebakken broodjes en zelfgemaakt beleg.

Bijzonderheden: Neem een paar afsluitbare bakjes mee, hierin kun je je gemaakte gerechtjes mee naar huis nemen. En trek kleding aan die vies mag worden.
 Locatie:
Kookstudio - BSO De Teddyzolder
Hildebrandlaan 2
2012 PR Haarlem