Overzicht activiteiten
Timmeren & Totempalen

Vakmanschap is meesterschap! We gaan timmeren én totempalen maken. Eerst maar eens de timmertechniek onder de knie krijgen. Dat doen we op platte plankjes. Tussen de spijkers spannen we wol en draad. Maar er is meer! Van kleine boomstammen, maar we kleurrijke totempalen. Tja, gewoon een lekker creatief dagje vandaag! Locatie:
Kunst & MediaClub - BSO Sarabande
Sarabande 3
2152 TB Nieuw Vennep
Timmeren & Totempalen (BSO Zuidwester)

Vakmanschap is meesterschap! We gaan timmeren én totempalen maken. Eerst maar eens de timmertechniek onder de knie krijgen. Dat doen we op platte plankjes. Tussen de spijkers spannen we wol en draad. Maar er is meer! Van kleine boomstammen, maar we kleurrijke totempalen. Tja, gewoon een lekker creatief dagje vandaag! 

Bijzonderheden: Ruben neemt je rond 9:00 uur mee naar BSO Sarabande en brengt je rond 16:30 uur weer terug naar BSO Zuidwester. Locatie:
BSO De Zuidwester
Ohmstraat 2
2014 EB Haarlem
Spelletjesfeest voor jong en oud
Game on! We graaien in de oldskool spelletjeskast van papa en mama en combineren dat met games van de Wii en Playstation. Even door elkaar husselen en voila... een groot spelletjesfeest in de gymzaal. Voor jong en oud. Denk aan levend tafelvoetbal- en 4 op een rij, een reuze sjoelbaan en natuurlijk Mario Kart.
 
Bijzonderheden: Sportkleding, binnen en buiten schoenen.


Locatie:
SportClub Haarlem - BSO Beatrix
Blinkertpad 3
2015 EX Haarlem