Overzicht activiteiten
Kanoën door de grachten en acrobatiek

Waterratten opgelet! We stappen vandaag in een kano! Even droog oefenen op het gras en hop het water op! Dat is leuk: peddelen over het Spaarne, onder de Melkbrug door, zwaaien naar mensen op de kade. ’s Middags wagen we ons aan acrobatiek. Zwaaien in trapezes, salto’s maken en balanceren op wiebelende balken. Circus Renz gaat straks verder als Circus Op Stoom.   

 

Voor een behouden vaart zijn zwemkleding, waterschoenen en een handdoek onmisbaar. Zwemdiploma is verplicht. Neem ook een setje droge kleding en schoenen + binnensportschoenen mee.   


Locatie:

SportClub Haarlem - BSO Beatrix
Blinkertpad 3
2015 EX Haarlem
Festival modus = AAN

Wegens daverend succes: editie 2 van het Op Stoom Festival. Je vertoeft heerlijk in het groen bij BSO Buitenbende en hebt plezier voor 10. Of misschien zelfs wel voor 100. Bouw je eigen hut van pallets, begeef je op het ninja parcours, maak XXXXXL zeepbellen, spot de exotische beestjes of leef je lekker uit op ‘loose parts’ zoals lege tonnen, karretjes en houten palen. Wees er snel bij, want de tickets gaan knetterhard!

Bijzonderheden: we zijn de hele dag buiten dus trek kleding aan die past bij het weer en neem een setje reservekleding mee.


Locatie:

BSO Buitenbende
Bergweg 66
2061 KB Bloemendaal