Overzicht activiteiten
Zuid-Amerikaans eten uit het vuistje (Kookstudio Nieuw-Vennep)

Vakantie = zwemmen, spelen en jezelf tonnetjerond eten. Het liefst van stalletje naar stalletje op een lokale markt. Nomnomnom! Deze vakantie gaan we de wereld rond en maken we Street food uit alle windstreken. Van BBQ-en tot stomen en rollen. Met deze week lekkernijen uit Zuid-Amerika! Dat wordt dus lekker veel snacken, knagen en kauwen!

Bijzonderheden: trek kleding aan die vies mag worden én dichte schoenen.


Locatie:

Kookstudio - BSO De Burcht
Burchtpoort 35, Nieuw Vennep
2152 EV Nieuw Vennep
Project Arduino (Roboclub Nieuw-Vennep)

Maak kennis met Arduino! Dat is een open source elektrisch platform, bestaande uit hard- en software. Klinkt ingewikkeld, maar werkt in de praktijk hartstikke makkelijk. Alles wat je bedenkt is mogelijk. Van druksensoren tot ledlampjes. Als je er maar de tijd voor neemt. En dat doen we dus ook, deze hele week. Maak het project van de vorige dag af of duik de verdiepingsfase in met level 2 projecten en opdrachten. Ben jij erbij? 


Locatie:

RoboClub Nieuw Vennep - BSO De Burcht
Burchtpoort 35
2152 EV Nieuw Vennep
Offline zeeslag (sport)

Schip ahoyyyyyyyyy! We spelen zeeslag, maar dan in het écht. Ontdek met je mede-kapiteins waar de schepen verstopt zijn én schakel ze uit binnen de aangegeven tijd. Raak! Dit vergt teamwork, concentratie en kracht. Dus zorg ervoor dat je geen zeebenen krijgt. Zet ‘m op!


Locatie:

SportClub Senior - BSO Sarabande
Sarabande 3
2152 TB Nieuw Vennepp
Festival modus = AAN (Vertrek vanaf BSO de Burcht)

Wegens daverend succes: editie 2 van het Op Stoom Festival. Je vertoeft heerlijk in het groen bij BSO Buitenbende en hebt plezier voor 10. Of misschien zelfs wel voor 100. Bouw je eigen hut van pallets, begeef je op het ninja parcours, maak XXXXXL zeepbellen, spot de exotische beestjes of leef je lekker uit op ‘loose parts’ zoals lege tonnen, karretjes en houten palen. Wees er snel bij, want de tickets gaan knetterhard!

We vertrekken om 9:00 uur en zijn om 17:30 uur weer terug. We zijn de hele dag buiten dus trek kleding aan die past bij het weer en neem een setje reservekleding mee.


Locatie:

BSO De Burcht
Burchtpoort 35
2152 EV Nieuw Vennep
Timmer er lustig op los (atelier)

Zelluffffffffffff doen, daar houden we van. Daarom lekker veel ‘Do It Yourself’ deze week. Jouw unieke talent popt vanzelf op. Let maar op! Vakmanschap is meesterschap met vandaag timmeren tot de max. Met spijkers en hamers natuurlijk. We creëren zoveel houten dieren dat Artis er jaloers op is.


Locatie:

BSO De Burcht
Burchtpoort 35
2152 EV Nieuw Vennep